Close

Nieuws

Al de updates en promoties van Motodeluxe ! 

Motodeluxe

Motodeluxe verdeelt onderdelen en accessoires om uw motorfiets te onderhouden en te optimaliseren. Daarnaast verdelen wij alle kledij om u veilig de baan op te sturen. Dit zowel voor on- als off-road gebruik. Je kunt artikels kopen in de webshop of een cadeaubon bestellen, maar natuurlijk ook steeds terecht in onze winkel in Boortmeerbeek. Openingsuren Motodeluxe store: di - vrij: 10-12u en 13-18u zat: 10-16u Maa en zon gesloten
Motodeluxe
Motodeluxevrijdag, oktober 20th, 2017 at 3:40am
We lopen een beetje voor op schema bij Motodeluxe en schakelen al over op winteruur. Dat komt erop neer dat we donderdag, net als alle andere weekdagen, nog open zijn tot 18u ipv 20u. Onze openingsuren vind je steeds op onze website www.motodeluxe.be
Motodeluxe
Motodeluxevrijdag, oktober 13th, 2017 at 8:50pm
Wie zei er dat vrijdag de 13de ongeluk brengt? Niets is minder waar! Vandaag geven we 13% korting op alle producten op voorraad in onze winkel in Boortmeerbeek.
Motodeluxe
Motodeluxe added 3 new photos.zaterdag, september 30th, 2017 at 11:48pm
Nieuwsbrief oktober 2017

De dagen worden korter...
Het is dan ook een evidentie dat het langer donker is, wat met zich meebrengt dat je op de motor minder goed gaat zien, maar ook minder goed gezien wordt. Met enkele simpele en goedkope oplossingen kom je veiliger en makkelijker deze donkere periode door.

Neem eens een kijkje op onze webshop in de categorie verlichting. Daar vind je bijvoorbeeld makkelijk te monteren verstralers, extra mistlichten, maar eveneens LED lampen ter vervanging van je standaard 'ballonnetjes'.

Behalve zelf goed zien is het ook belangrijk om gezien te worden, ook als je bijvoorbeeld een baan kruist en je verlichting dus niet duidelijk zichtbaar is. Een fluo vestje is misschien niet JANI-proof, maar veilig is het alleszins. De vestjes van Booster sluiten nauw aan (wapperen niet), zijn fluo én zijn uitgerust met reflecterende stroken.
Motodeluxe
Motodeluxe added 3 new photos.woensdag, september 20th, 2017 at 12:27am
Deze kastaars hebben afgelopen weekend de Motodeluxe kleuren verdedigd tijdens de Vulcan enduro in Duitsland. A job well done! Bedankt kerels!!
Motodeluxe
Motodeluxe added 4 new photos.woensdag, augustus 30th, 2017 at 9:55pm
Voor wie 'teveel' niet bestaat. Een Kawasaki KX500AF (met papieren). Te bewonderen chez Motodeluxe